Daybed

Portofino

 

SUNS Portofino – Daybed – SUNS Green Collection Zoom

SUNS Portofino – Daybed – SUNS Green Collection

Daybed SUNS Portofino

Be the first to review this product

Laag bij de gronds was nog nooit zo aangenaam! Het SUNS Portofino Daybed is de ultieme
ultieme low-lounger.

 •  
  Aluminium
 •  
  Water repellent cushions
 •  
  Innovative cushion fixation
 •  
  Certified teak
 •  
  YOU CREATE
 •  
  Fast Dry Foam
Dit daybed uitproberen?
 

Show dealers
Daybed SUNS Portofino

Description

Royaal daybed waarop het ultiem ontspannen is. Dankzij het extra brede formaat heb je alle ruimte. De rijk gevulde kussens leveren je een optimaal zit/ligcomfort. SUNS Portofino betekent loungen zoals je je dat voorstelt. Heerlijk relaxen op een ware eyecatcher in je tuin.

Het daybed is uitgevoerd met een all-teak basis. Deze sterke houtsoort is bestand tegen alle weertypen. De rugleuningen zijn uitgevoerd in aluminium en beschikken over de innovatieve SUNS kussenfixatie, daarmee zijn wegglijdende kussens verleden tijd.

Het Portofino daybed is ontwikkeld binnen het YOU CREATE programma. Dat betekent dat je uit diverse losse elementen precies de loungeset kunt creeren die bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan de loungeset met chaise longue of een complete hoekopstelling met bijpassende loungetafel.

De Portofino-lijn is ook verkrijgbaar als Loungeset SUNS Portofino (met vaste hoek opstelling) en als Sofaset SUNS Portofino 


 

 

Setup / Sizes

SUNS Portofino is een modulair loungeconcept. Met de verschillende elementen creëer je eenvoudig je ideale opstelling. Maak een keuze uit de volgende elementen:

Daybed (2x chaise longue):
Lengte x breedte: 214 x 264 cm
Hoogte: 84 cm
Zithoogte: 41 cm

Chaise longue:
Lengte x breedte: 214 x 132 cm
Hoogte: 84 cm
Zithoogte: 41 cm

Loungetafel:
Lengte x breedte: 107 x 107 cm
Hoogte: 18 cm

Materials / Colors

De hoogwaardige materialen maken dat deze loungeset het hele jaar buiten kan blijven staan. De basis is compleet uitgevoerd in teak: sterk, weerbestendig en duurzaam hout. Teak verkleurt gedurende de tijd tot warm, natuurlijk grijs, dat hoort bij de charme van het product. De rugleuningen zijn van aluminium. SUNS heeft de kussens voorzien van Fast Dry Foam. Dit slimme schuim zit aangenaam en droogt razendsnel. Dankzij de open celstructuur loopt vocht er gemakkelijk doorheen.