TEAKPOINT

 

TEAKPOINT

Hundelgemsebaan 53, Zwalm, 9630, België
www.teakpoint.be
Phone:+ 32 (0) 55 604863

Teakpoint Zwalm, een mega store voor teakmeubelen van hoogwaardig ecologisch teakhout, biedt tuinmeubelen, badkamermeubelen, binnenmeubilair en accessoires vervaardigt uit hoogwaardig teakhout. Bovendien heeft Teakpoint een ruim assortiment wicker loungesets, salons en decoratie artikelen uit stock leverbaar.

Teak is bij de meeste mensen vooral bekend door zijn toepassing voor tuinmeubelen. Het hout is hiervoor uitermate geschikt omdat het mooi oogt, stevig is en vooral weinig onderhoud vergt. In de nieuwste woontrends wordt teakhout ook aangewend voor badkamermeubilair. Door z’n duurzaamheid is teak erg geschikt voor vochtige ruimtes. De laatste jaren wordt het ook steeds meer gebruikt in woonruimtes, eetplaatsen en keukens.

Designers ontdekten dat deze houtsoort zich uitstekend leent voor vrij strak en modern meubilair, alsook voor klassieke en traditionele meubelen. Bij Teakpoint zijn alle teakmeubelen vervaardigd uit streng geselecteerd teakhout dat aangekocht werd bij Perum Perhutani, de Indonesische gouvernementele instelling die streng toeziet op het ecologisch verantwoord bosbeheer. Daarna worden alle teakmeubelen exclusief in de eigen productiehallen te Indonesië gemaakt. Hier worden ze onderworpen aan zware kwaliteitscontroles, zodat onze klanten zeker zijn van een hoog kwalitatief teakmeubel aan een zeer scherpe prijs.